Kwaliteitsvolle merken
Herstellingen
Elektrische fietsen

Fietsenwinkel in Nieuwerkerken

Fietsenwinkel Bike Arena in Nieuwerkerken is dé winkel voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle fietsen van topmerken. Wij bieden een ruim assortiment aan, van mountainbikes tot elektrische fietsen. Onze fietsen worden pas verkocht na een grondige inspectie. Zo garanderen wij u een optimale fietservaring. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets. Wij maken een zorgvuldige selectie van topmerken die wij aanbieden. Zo kunnen echte fietsliefhebbers genieten van de beste fietsen.

Heeft u interesse in een nieuwe fiets?

Neem contact met ons op

Een veelzijdige fietsenwinkel

In onze fietsenwinkel kan u terecht voor zowel de aankoop van een nieuwe fiets als tweedehandsfietsen. Zo kan iedereen een geschikte fiets vinden binnen zijn budget. Ook doen we herstellingen en onderhoud aan fietsen. Hierdoor worden al onze tweedehands fietsen in topconditie verkocht. Ze worden eerst door een grondig nazicht gekeurd vooraleer ze mogen pronken in de winkel. U kan ook genieten van heel wat promoties. Onze klanten leggen we dan ook graag in de watten. Heeft uw fiets na de aankoop nood aan een onderhoud of een herstelling? Maak dan gebruik van onze expertise en wij werken deze ongemakken weg. Wij staan klaar voor grote en kleine reparaties. Onze werkplaats is uitgerust met het beste gereedschap, zodat uw fiets snel terug in topconditie rondrijdt. Een goede fiets verdient een goede verzorging. Zo heeft u er jarenlang plezier aan. Als u kiest om een mountainbike te kopen, zal u regelmatiger een onderhoud nodig hebben. Bij het mountainbiken rijdt uw fiets immers op ruigere wegen dan bijvoorbeeld een stadfiets van Thompson.

Koop nu uw fiets

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle fiets? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Nieuwerkerken. Met ons brede assortiment is er voor ieder wat wils. Als u een avontuurlijk type bent, hebben we een ruime keuze aan mountainbikes van Mondraker. Wij helpen u maar al te graag verder in uw keuze voor een goede fiets. Voor elke gelegenheid bieden wij fietsen aan van de beste merken. Keuze genoeg dus! Voor meer informatie of een afspraak op maat kan u ons contacteren op het nummer +32 (0)498 12 31 74.